Skip to content
Ruben Budău – BlogRuben Budău – Blog
Ruben Budău – Blog
"Ai grijă ce-ţi doreşti că s-ar putea să se-mplinească"
  • CINE SUNT
  • FERMA BĂRZANI
  • CULTURA ARBUȘTILOR FRUCTIFERI
  • CULTURA SALCÂMULUI
  • MAGAZIN
  • ARTICOLE
  • BLOG
  • CONTACT
 
  • CINE SUNT
  • FERMA BĂRZANI
  • CULTURA ARBUȘTILOR FRUCTIFERI
  • CULTURA SALCÂMULUI
  • MAGAZIN
  • ARTICOLE
  • BLOG
  • CONTACT

BLOG

Pregătit pentru sezonul de toamnă

Aflați mai multe

Sirop crud de cătină

Am ales să-i spun sirop crud deoarece este realizat din fructe proaspete de cătină si păstrat sub această formă. Modul simplu de preparat sirop de cătină este: 1. Fructele spălate…

Partajează asta:

  • Dă clic pentru a partaja pe Facebook(Se deschide în fereastră nouă)
  • Dă clic pentru a partaja pe LinkedIn(Se deschide în fereastră nouă)
  • Dă clic pentru a partaja pe Pinterest(Se deschide în fereastră nouă)
  • Dă clic pentru a partaja pe Twitter(Se deschide în fereastră nouă)
  • Dă clic pentru partajare pe WhatsApp(Se deschide în fereastră nouă)
  • Clic pentru imprimare(Se deschide în fereastră nouă)
  • Dă clic aici pentru a partaja pe Skype(Se deschide în fereastră nouă)
  • Clic pentru a trimite prin email unui prieten(Se deschide în fereastră nouă)

Aflați mai multe

Gem de mure pentru export

Gemul de mure produs in Ferma Bărzani este pregatit pentru Londra.

Partajează asta:

  • Dă clic pentru a partaja pe Facebook(Se deschide în fereastră nouă)
  • Dă clic pentru a partaja pe LinkedIn(Se deschide în fereastră nouă)
  • Dă clic pentru a partaja pe Pinterest(Se deschide în fereastră nouă)
  • Dă clic pentru a partaja pe Twitter(Se deschide în fereastră nouă)
  • Dă clic pentru partajare pe WhatsApp(Se deschide în fereastră nouă)
  • Clic pentru imprimare(Se deschide în fereastră nouă)
  • Dă clic aici pentru a partaja pe Skype(Se deschide în fereastră nouă)
  • Clic pentru a trimite prin email unui prieten(Se deschide în fereastră nouă)

Aflați mai multe

Piure de cartofi mov

Unul din elementele impresionante ale bufetului suedez, la care am fost poftiți  într-o fermă din Italia (februarie 2015), a fost piureul de cartofi mov. Acesta s-a asortat perfect, atât cu…

Partajează asta:

  • Dă clic pentru a partaja pe Facebook(Se deschide în fereastră nouă)
  • Dă clic pentru a partaja pe LinkedIn(Se deschide în fereastră nouă)
  • Dă clic pentru a partaja pe Pinterest(Se deschide în fereastră nouă)
  • Dă clic pentru a partaja pe Twitter(Se deschide în fereastră nouă)
  • Dă clic pentru partajare pe WhatsApp(Se deschide în fereastră nouă)
  • Clic pentru imprimare(Se deschide în fereastră nouă)
  • Dă clic aici pentru a partaja pe Skype(Se deschide în fereastră nouă)
  • Clic pentru a trimite prin email unui prieten(Se deschide în fereastră nouă)

Aflați mai multe

Multumesc

Multumesc in parte fiecarui vizitator al blogului, numarul dvs ma onoreaza. Sper sa reveniti cu placere pe blogul meu 😉

Partajează asta:

  • Dă clic pentru a partaja pe Facebook(Se deschide în fereastră nouă)
  • Dă clic pentru a partaja pe LinkedIn(Se deschide în fereastră nouă)
  • Dă clic pentru a partaja pe Pinterest(Se deschide în fereastră nouă)
  • Dă clic pentru a partaja pe Twitter(Se deschide în fereastră nouă)
  • Dă clic pentru partajare pe WhatsApp(Se deschide în fereastră nouă)
  • Clic pentru imprimare(Se deschide în fereastră nouă)
  • Dă clic aici pentru a partaja pe Skype(Se deschide în fereastră nouă)
  • Clic pentru a trimite prin email unui prieten(Se deschide în fereastră nouă)

Aflați mai multe

Fructe proaspete de mur livrate la tine acasă

Dragilor, pentru cei care nu au posibilitatea să participe la noul program inițiat recent: U-PICK/ ALEGI ȘI CULEGI – FERMA BĂRZANI SEZONUL 2015 vă punem la dispoziție fructele de mur proaspăt culese, livrate…

Partajează asta:

  • Dă clic pentru a partaja pe Facebook(Se deschide în fereastră nouă)
  • Dă clic pentru a partaja pe LinkedIn(Se deschide în fereastră nouă)
  • Dă clic pentru a partaja pe Pinterest(Se deschide în fereastră nouă)
  • Dă clic pentru a partaja pe Twitter(Se deschide în fereastră nouă)
  • Dă clic pentru partajare pe WhatsApp(Se deschide în fereastră nouă)
  • Clic pentru imprimare(Se deschide în fereastră nouă)
  • Dă clic aici pentru a partaja pe Skype(Se deschide în fereastră nouă)
  • Clic pentru a trimite prin email unui prieten(Se deschide în fereastră nouă)

Aflați mai multe

U-PICK/ ALEGI ȘI CULEGI – FERMA BĂRZANI SEZONUL 2015

Vrei să U-PICK / ALEGI ȘI SĂ CULEGI fructe (mure) mari si gustoase?  Vrei să-ți petreci câteva ore în mijlocul naturii? Vrei să mănânci sănătos și gustos?   Locul potrivit…

Partajează asta:

  • Dă clic pentru a partaja pe Facebook(Se deschide în fereastră nouă)
  • Dă clic pentru a partaja pe LinkedIn(Se deschide în fereastră nouă)
  • Dă clic pentru a partaja pe Pinterest(Se deschide în fereastră nouă)
  • Dă clic pentru a partaja pe Twitter(Se deschide în fereastră nouă)
  • Dă clic pentru partajare pe WhatsApp(Se deschide în fereastră nouă)
  • Clic pentru imprimare(Se deschide în fereastră nouă)
  • Dă clic aici pentru a partaja pe Skype(Se deschide în fereastră nouă)
  • Clic pentru a trimite prin email unui prieten(Se deschide în fereastră nouă)

Aflați mai multe

Desert de zmeură cu polen crud

Fructe proaspete de zmeur, reci de la frigider, plus polen crud din congelator poate fi o alternativă gustoasă a zilelor toride de vară. 😉

Partajează asta:

  • Dă clic pentru a partaja pe Facebook(Se deschide în fereastră nouă)
  • Dă clic pentru a partaja pe LinkedIn(Se deschide în fereastră nouă)
  • Dă clic pentru a partaja pe Pinterest(Se deschide în fereastră nouă)
  • Dă clic pentru a partaja pe Twitter(Se deschide în fereastră nouă)
  • Dă clic pentru partajare pe WhatsApp(Se deschide în fereastră nouă)
  • Clic pentru imprimare(Se deschide în fereastră nouă)
  • Dă clic aici pentru a partaja pe Skype(Se deschide în fereastră nouă)
  • Clic pentru a trimite prin email unui prieten(Se deschide în fereastră nouă)

Aflați mai multe

Topping de zmeură – rețetă

A sosit timpul pentru savurat, procesat și testat fructele de zmeur. Astăzi vă prezint toppingul de zmeur 😉 Necesar: fructe de zmeur, zahar, lămâie. Raport 1:1 între zmeur și zahăr…

Partajează asta:

  • Dă clic pentru a partaja pe Facebook(Se deschide în fereastră nouă)
  • Dă clic pentru a partaja pe LinkedIn(Se deschide în fereastră nouă)
  • Dă clic pentru a partaja pe Pinterest(Se deschide în fereastră nouă)
  • Dă clic pentru a partaja pe Twitter(Se deschide în fereastră nouă)
  • Dă clic pentru partajare pe WhatsApp(Se deschide în fereastră nouă)
  • Clic pentru imprimare(Se deschide în fereastră nouă)
  • Dă clic aici pentru a partaja pe Skype(Se deschide în fereastră nouă)
  • Clic pentru a trimite prin email unui prieten(Se deschide în fereastră nouă)

Aflați mai multe
1
234
…56789…
1011121314151617181920212223242526272829303132333435363738394041424344454647484950515253545556575859606162636465
66
  • PRIMA PAGINĂ
  • FERMA BĂRZANI
  • CULTURA ARBUȘTILOR FRUCTIFERI
  • CULTURA SALCÂMULUI
  • MAGAZIN
  • CINE SUNT
  • ARTICOLE
  • BLOG
  • CONTACT
Pagina Ruben Budău
loading Anulare
Articolul n-a fost trimis - verifică adresele tale de email!
Verificarea emailului a eșuat., te rog încearcă din nou
Regret, blogul tău nu poate partaja articole prin email.