Arbuști fructiferi zmeur – mur – coacăz, ediția primăvară 2018

Dragilor gospodari, am efectuat un refresh în oferta de Arbuști fructiferi pentru: zmeur – mur – coacăz, ediția primăvară 2018.

Înainte de toate vă recomand să luați în considerare câteva sfaturi pentru înființarea unei plantații de arbuști fructiferi.

Arbuștii vă asigură valorificarea la maxim a suprafețelor reduse de grădini sau terenuri, prin valoarea pe care o prezintă fructele de zmeur, mur sau coacăz roșu. Acest articol este despre soiurile disponibile în această perioadă (martie-aprilie), în care am încercat să prezint pe scurt un detaliu cheie: epoca de maturare a fructelor.

Epoca de maturare la zmeura Heritage este _in prima decada a lunii iulie-prima rodire si _ultima decada a lunii august – prima decada a lunii septembrie, a doua rodire.

Acest ZMEUR oferă o recoltă bogată începând cu sfarşitul lunii iunie şi până toamna târziu, la primele brume.

Maturarea fructelor de la zmeura Opal are loc la sfârşitul lunii iunie, inceput de iulie, iar in perioada de toamna, august/septembrie

Maturitatea de recoltare este la mijlocul lunii iunie si durează circa 30-40 zile.

Butasi mur Thornfree, mure Thornfree pot fi cultivate fara probleme in toate regiunile Romaniei. Perioada de maturare a fructelor iulie-august.

Junkheer van Tets coacaz culoare rosie este un soi foarte viguros. Se recunoaste usor datorita ciorchinilor compacti, lungi. Poate fi plantat pe orice tip de sol.

Prețurile sunt:

2,8 lei/bucată pentru zmeur

4,8 lei/bucată pentru mur

4,5 lei/bucată pentru coacăz

OBSERVAȚIE: plantele se vând doar la legătură de 25 bucăți/legătură

Pentru cantități mai, prețul poate fi negociabil.

Se pot livra prin curier cu plata ramburs.

Pentru înregistrarea unei comenzi, vă rog să utilizați acest formular, sau formularul disponibil în rubrica SHOPING

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.