Cultura socului – workshop 2018

În această perioadă, am acceptat invitația prietenului meu Norby din Ungaria, pentru a vedea cultura socului. Cultură profesională, în diferite etape de dezvoltare. Tot aici am pregătit câteva lucruri despre Cultura socului – workshop 2018.

Împreună cu Ama, soția mea am rămas plăcuți impresionați de ceea ce am văzut în cultura acestui minunat arbust. Astfel, plecând de la o plantație recent înființată și parcurgând celelalte plantații de 2 și 5 ani,am avut astfel posibilitatea să întâlnim oameni gospodari, cu drag de muncă și ospitalieri.

Cultura socului lucruri esențiale bine de știut !

  • Foarte productiv, deoarece în spate sunt ani de cercetare astfel încât au fost obținute soiuri pe măsură;
  • Ușor de întreținut, atât plantele de soc cât și spațiile dintre ele necesită întreținere, la fel ca și in cazul altor tipuri de plantații comerciale;
  • Soiul Haschberg este un soi tolerant la boli și dăunători;

Tot despre această cultură vă recomand si articolul celor de la AgroInteligenta, pe care îl puteți parcurge aici, sau articolul celor de la  Gazeta de Agricultură.

Cultură nou înființată - toamnă 2017

Cultura socului – workshop 2018

Pentru luna Iunie 2018, împreună cu Norby am pus temelia acestui workshop. 

Workshop 2018 se adresează în special gospodarilor cu drag de arbuști.

Acest workshop are următoarele obiective:

  • Prezentarea culturilor de soc în perioada de vegetație/ înflorit.
  • Prezentarea oportunităților acestei culturi în piața europeană.
  • Prezentarea parteneriatelor și asigurarea desfacerii pentru producția de fructe.

Cultura socului - workshop 2018Cultura socului - workshop 2018

Cultura socului – workshop 2018

Și cum lucrurile bune se pregătesc din timp, am început înscrierile pentru workshop 2018.

Locurile sunt limitate(maxim 30 de persoane). 

Deocamdată nu cunoaștem taxa de participare deoarece ne gândim și la un timp de răsfăț după workshop/o baie termală, dar acest aspect o să îl comunicăm ulterior.

Vă asigurăm de profesionalism și posibilitatea de realizarea de noi parteneriate prin care cei implicați vor avea de câștigat.

Așadar pentru cei interesați de participarea la Cultura socului – workshop 2018, mă puteți contacta în următorul formular:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Pingback: Altoirea de primavara a pomilor fructiferi - Ruben Budău – Blog

  2. Pingback: Analiza fizico-chimică a fructelor de saskatoon berry (afinul canadian)

  3. Pingback: Principala sursă de informare în domeniul horticol sondaj pentru fermieri