Fructe proaspete de afin canadian

fructe organice de afin canadian ferma barzani

Începând din acest sezon, după un timp în care afinul canadian a fost adus și cultivat în Ferma Bărzani, a sosit vremea primelor roade. Am gustat în urmă cu câțiva ani pentru prima dată din rodul afinului canadian și de atunci am parcurs etape importante pentru ca, astăzi să pot oferi și celor din jur din roade pline de savoare.  Îmi doresc ca fructele afinului canadian să fie gustate de un număr cât mai mare de admiratori, începând de la copii și până la străbunici acestora, personal vă garantez un fruct al cărui gust, aromă și nuanțe sunt deosebite și memorabile.

Posibilități de consum: în stare proaspătă  sub formă de fruct, limonadă, shake, sirop, topping, gem, dulceață, tartă, prăjituri și alte derivate.

Fructele, organice sunt crescute în plantația de afin canadian din Ferma Bărzani (prima plantație de acest gen din România), într-un mediu extrem de curat la poalele Munților Codru Moma, o zonă ferită de praf și poluare.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Pingback: Analiza fizico-chimică a fructelor de saskatoon berry (afinul canadian)

  2. ziua buna,
    In toamna lui 2013 am plantat la noi in gradina, langa Iasi, 3 arbusti de afin canadian de la tine. De abia anul acesta au rodit 2 din 3, fructele au un gust foarte bun, le culeg cand se rup usor de pe codita si sunt putin mai inchise la culoare. ne bucuram foarte tare de ele:)